Jag är certifierad hypnoscoach sedan 2007 och medlem i International Hypnotists Guild, IHG. Jag finns även med på Fredrik Praestos sida över godkända coacher. I min utbildning ingår även språkpsykologi och nevrolingvistik. När det gäller regression så ingår det i min utbildning inom hypnos, men jag har också blivit certifierad av Birkan Tore. Det är ganska få som sysslar med renodlad regression, men jag är en av dem som gör det.

Jag är verksam i Stockholm (i lokaler nära T-Rådmansgatan), men har du andra önskemål eller bor på en annan ort kan vi komma överens om något annat.

Genom åren har jag hjälpt andra med allt från att höja prestationen i arbetet, lugna överdriven oro, rädsla för att tala inför publik eller att sluta röka.

Några exempel på vad som är sagt om min verksamhet:

Jag fick upp en sak som jag förträngt, men nu förstår jag. – Karolina

Jag går kurs nu hos Anna och kan bara säga att det är en superkurs. Det ger så otroligt mycket inspiration, men blir så peppad. Det varit helt magiskt. – Maria

Anna har  på ett förtjänstfullt sätt skapat och hållit kurser för organisationens 400 projektledare. – Kennet

Anna, jag är mycket nöjd. Det här var precis den feedback jag önskade. – Kjell

Oj, vad du är duktig! Inte undra på att man vill fråga mycket. – Sofia

Nu kan jag göra det jag tidigare inte vågade. – anonym

Annas skärpa fick mig att kavla upp ärmarna och jobba vidare. – Jens

Jag visste inte vad jag skulle vänta mig när jag anlitade en dig, men du överträffar sannerligen förväntningarna! Aldrig hade jag vågat hoppas på att få så mycket matnyttig feedback! Är supernöjd, verkligen! – Tor

Du har fångat mycket värdefullt, en del saker som jag anat men hoppats att ingen skulle märka. – Oscar

Annonser