På väg till en klient den 3 maj 2019 ramlade jag och bröt handleden. Så fort läkarna hade gjort sitt spelade jag in en session där jag instruerade mitt undermedvetna att läka kroppen snabbt och bra.Den har jag lyssnat på varje kväll sedan dess.

I går, exakt en månad efter olyckan, togs gipset bort. Givetvis var armen smal och eländig, men sjukgymnasten tyckte ändå att jag hade bra rörlighet. Nu ska jag ändra lite i texten och instruera mig till mer rörlighetsövningar och för att börja bygga upp styrkan i arm och handled.

Givetvis använder jag mental träning och visualiseringar för allt detta.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s