Under perioden februari till april i år har jag kört en inspelning med avsikt att förbättra min syn fån vanliga åldersförändringar, Jag spelade in sessionen och har i snitt lyssnat tre gånger i veckan. Nu har jag varit till optikern och fått. svart på vitt.

Det är inga stora skillnader, men de finns där. Jag har inte gjort någon så kallad ögongymnastik, bara lyssnat. Framför allt har en viss astigmatism gått tillbaka., men jag har även 0,2 bättre synskärpa på höger öga.

Det här är spännande och behöver både följas upp och fortsättas.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s