Vad är hypnos?

Det vanligaste som en hypnoscoach gör är att hjälpa till med sådant som ovanor, oönskade beteenden, förbättrade resultat inom idrott eller inför en tenta, rädslor av olika slag (visste du att en högre procent är rädd för att tala inför publik än att dö!) och liknande.

Hypnos är ett fullständigt naturligt tillstånd som vi befinner oss i minst två gånger om dagen, när vi vaknar och när vi somnar. Oftast är du i hypnos betydligt mer än så, till exempel om du dagdrömmer, lever dig in i en film eller kör bil på en enformig väg.

Ingen kan bli hypnotiserad av någon annan. Den enda som kan hypnotisera dig är du själv. Det hypnotisören gör är att vägleda och hjälpa dig att stanna i tillståndet länge nog för att ta emot själva coachningen. Du kan aldrig ”fastna” i hypnos. Du kan aldrig göra eller säga något som är emot dina värderingar. Faktum är att du blir bättre på att ljuga under hypnos, även om det kanske inte är så produktivt om det är något du vill uppnå eller förändra!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s